Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over Dore Rooibos
Cosmetics

Huidverzorging is iets heel persoonlijks en we kunnen ons goed voorstellen dat je daar soms vragen over hebt. Daarom hebben we in deze rubriek een aantal veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En de antwoorden daarop natuurlijk!

Veelgestelde vragen

Alles wat je wilt weten
over Dore Rooibos
Cosmetics

Huidverzorging is iets heel persoonlijks en we kunnen ons goed voorstellen dat je daar soms vragen over hebt. Daarom hebben we in deze rubriek een aantal veel gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. En de antwoorden daarop natuurlijk!

Staat jouw vraag er niet bij of zoek je andere informatie? Klik dan hier en vul eenvoudig het formulier op de contactpagina in en we nemen snel contact met je op!

Wat moet ik doen als ik problemen heb met de website (niet kunnen inloggen, problemen met het winkelmandje of betalen)?

We streven naar een zo vlekkeloos mogelijke klantervaring. Loop je onverhoopt toch tegen een ‘probleem’ aan neem dan contact met ons op. Op onze contactpagina vind je de verschillende manieren waarop je contact met ons kunt opnemen.

Kan ik contact opnemen voor vragen of opmerkingen?

Jazeker, we horen graag van je! Kijk op onze contactpagina op welke manieren je met ons contact op kunt nemen.

Kan ik mijn aankoop herroepen?

Mocht je je bedenken over je aankoop dan kun je altijd van je aankoop afzien. Je kunt om gebruik te maken van je recht tot herroeping het herroepingsformulier invullen en per e-mail sturen naar teamdore@dorerooiboscosmetics.com. Het herroepingsformulier kan je hier downloaden.

Kan ik een bestelling retourneren?

Je vindt de voorwaarden en hoe je een product kunt retourneren op de pagina verzending en retourneren.

Heb ik garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van jouw artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling. Lees hier meer over in de algemene voorwaarden.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen, wat nu?

Wat vervelend! Het kan zijn dat de pakketpost wat vertraagd is, maar hier krijg je altijd een bericht over via de pakketdienst die wij gebruiken (PostNL of DPD). Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via teamdore@dorerooiboscosmetics.com.

Verzenden jullie ook naar het buitenland?

Op dit moment versturen we bestellingen alleen naar Nederland, België en Luxemburg. Wil je een bestelling laten leveren in een ander land, neem dan graag contact met ons op via teamdore@dorerooiboscosmetics.com.

Kan ik mijn bestelling ook ergens anders laten leveren?

Je kunt zelf bij de check-out aangeven of je je bestelling thuis wilt laten afleveren of liever wilt ophalen bij een afhaalpunt. Zie meer informatie op de de pagina verzending en retourneren.

Wat kost het verzenden?

Je vindt de informatie over de verzendkosten op de pagina verzending en retourneren.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra je bestelling is ingepakt en aangemeld bij de pakketdienst krijg je een automatische bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. De pakketdienst maakt gebruik van een track&trace-code waarmee je je pakket kunt volgen. Meer informatie vind je op de pagina verzending & retourneren.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer je voor 16:00 uur op werkdagen je bestelling plaatst dan wordt je pakket dezelfde dag aangeboden bij de pakketdienst. Meer informatie vind je op de pagina verzending & retourneren.

Is de BTW in de prijzen opgenomen?

De prijzen die bij de producten op onze website staan vermeld, zijn inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen of annuleren nadat ik deze heb geplaatst?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en deze al is verstuurd of ontvangen en je je toch bedenkt, dan kun je gebruikmaken van het herroepingsrecht. Meer informatie hierover vind je op de pagina met algemene voorwaarden.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt op dit moment betalen met: IDEAL, Bancontact, Payconiq.

Heb ik een account nodig om een bestelling te plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen bij www.dorerooiboscosmetics.com heb je geen account nodig. Je kunt er echter wel voor kiezen om direct te bestellen en tijdens het bestelproces een account aan te maken. Volg dan de stappen zoals aangegeven. Voor volgende bestellingen kun je dit account gebruiken en hoef je niet al je gegevens weer in te vullen.

Komen er meer producten?

Jazeker! Wij zitten niet stil en zijn op de achtergrond bezig met het ontwikkelen van nieuwe antioxidante krachtpatsers. In de loop van 2023 lanceren we 4 nieuwe producten. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen!

Kan ik ook een cadeaupakket bij jullie bestellen?

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders? Bekijk dan zeker ons speciale kits. Deze pakketten zijn perfect om de Dore producten te ervaren. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook super leuk om iemand die je lief hebt cadeau te doen.

Hoe kan ik de producten het beste bewaren?

Bewaar de producten op een plek waar geen zonlicht komt. Ook een heel warme plek is niet ideaal voor de stabiliteit van de actieve ingrediënten. Vooral de crème kun je het best bewaren op een koele plek. Sommige mensen raden zelfs aan om een crème in de koelkast te bewaren, zeker als je een voorraad hebt van de producten. Werkt ook nog lekker verkoelend bij het aanbrengen!

Ik ben een retailer en wil jullie producten verkopen

Ben je een retailer en geïnteresseerd in de verkoop van onze producten dan kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar teamdore@dorerooiboscosmetics.com. Retailers kunnen onze producten ook inkopen via het B2B platform Orderchamp.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?

Na opening zijn de producten 6 tot 12 maanden houdbaar. Gesloten producten kun je in principe 3 jaar bewaren, maar hoe eerder je een product gebruikt, des te beter.

Kan ik ook samples of proefverpakkingen krijgen?

Wij hebben geen samples of proefverpakking. Wel kun je gebruik maken van een van onze kits, waarmee je de producten kunt ervaren tegen een vriendelijke prijs.

Kan ik jullie producten in een winkel kopen?

Onze producten zijn momenteel exclusief te koop in onze webshop. We zijn ons nog aan het oriënteren of en in welke winkels we onze mooie producten zouden willen verkopen.

Wat maakt de Dore producten anders dan andere huidverzorgingsproducten?

Dore is het eerste Nederlandse huidverzorgingsmerk met 100% vegan huidverzorgingsproducten waarin rooibos de hoofdrol speelt. Door de hoge concentratie groen rooibosextract heeft ieder product op zichzelf de optimale antioxidantenwerking voor jouw huid. Elk product kan daardoor apart gebruikt worden, zonder dat het afbreuk doet aan deze unieke werking. Mix & match de Dore producten met elkaar of met favoriete producten die je al gebruikt. De perfecte huidverzorgingsroutine is tenslotte de routine die bij jou past!

Ik krijg een allergische reactie na gebruik van jullie producten, wat nu?

We hebben onze producten zorgvuldig ontwikkeld voor alle huidtypes, maar uiteraard is iedere huid anders. Mocht er toch een allergische reactie optreden, dan adviseren we je om je huisarts te raadplegen. Stuur daarnaast zeker een mail naar teamdore@dorerooiboscosmetics.com met een foto van de allergische reactie.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik jullie producten gebruiken?

We hebben onze producten zorgvuldig ontwikkeld voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Uiteraard is iedere huid anders en daarom raden we mensen met een gevoelige huid aan om altijd eerst het product aan de binnenkant van je arm te testen voordat je het gebruikt.

Voor welke huidtypen zijn de producten geschikt?

Onze producten zijn dermatologisch getest en geschikt voor elk huidtype. Heb je een gevoelige huid? Dan raden we aan om altijd eerst het product aan de binnenkant van je arm te testen voordat je het gebruikt.

Hoe komt het dat er een kleurverschil zit in het product?

Doordat het groen rooibosextract een natuurlijk product is en in een hoge concentratie aanwezig is, kan de kleur per product iets verschillen. Bewaar je het op een warme plek, dan wordt de kleur donkerder.

Zijn jullie producten vegan?

Absoluut, dit is voor ons een ‘no brainer’! Al onze producten zijn 100% vegan en dragen het Vegan Society Keurmerk. Dit betekent dat onze formules vrij zijn van dierlijke grondstoffen. Daarnaast zijn onze producten 100% dierproefvrij. Binnen de Europese Unie is het testen van cosmetica op dieren sinds 2009 wettelijk niet meer toegestaan.

Waarom zit er parfum in jullie producten?

Geur is onderdeel van een beleving en daarom hebben we lang gezocht naar een parfum dat past bij onze producten én waarvan we precies weten wat erin zit en hoe het wordt vervaardigd.

Ik zie dat er alcohol in jullie gezichtscrème zit. Is dit schadelijk voor mijn huid?

De naam alcohol staat voor een grote groep ingrediënten. Elk ingrediënt heeft verschillende eigenschappen. In onze gezichtscrème zit CETYL ALCOHOL, CETEARYL ALCOHOL en STEARYL ALCOHOL. Dat zijn vettige alcoholen die helpen vocht in de huid vast te houden.

Wat zit er allemaal in de producten?

Bij elk product op onze webshop staat beschreven wat de werkzame ingrediënten zijn. Ook vind je op de productpagina’s de volledige INCI-lijst, zodat je precies weet welke ingrediënten ieder product bevat.

0