Weggooi Instructies

Alles voor een betere wereld

We willen het je graag makkelijker maken om de verpakkingen op de juiste wijze weg te gooien. Als verpakkingen na gebruik in de juiste afvalstroom terecht komen, kunnen ze optimaal worden verwerkt en gerecycled.

Weggooi instructies voor onze Rooibos Deep Clean Face Wash

Het recyclen van onze Deep Clean Face Wash verpakking is heel eenvoudig. De volledige verpakking van de gezichtsreiniger mag namelijk weggegooid worden bij het plastic afval, dus de gehele PET-fles inclusief het etiket en de dop. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je er voor kiezen ook nog de fles onder de kraan uit te spoelen en de fles en de dop los van elkaar in de afvalbak te gooien. Dit maakt het afval sorteerproces nog makkelijker. Zo dragen we samen ons steentje bij aan een betere wereld, met minder plastic afval!

Rooibos Nourishing Face Cream 24H

Het recyclen van onze Nourishing Face Cream verpakking is heel eenvoudig. De verpakking van de crème mag weggegooid worden bij het plasticafval. De tube is op bio-basis, maar moet gewoon bij de huidige plastic stroom. De tube kan samen met de dop geheel gerecycled worden.

Rooibos Soothing Face Toner

Het recyclen van onze Soothing Face Toner verpakking is heel eenvoudig. De volledige verpakking van de gezichtstoner mag weggegooid worden bij het plasticafval. De gehele PET-fles, inclusief etiket en de dop. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je er voor kiezen ook nog de fles onder de kraan uit te spoelen en de fles en de dop los van elkaar in de afvalbak te gooien. Dit maakt het afval sorteerproces nog makkelijker.

0